Grădina Zoologică din Chișinău își extinde programul de lucru
Full Article 1 minutes read

Grădina Zoologică din Chișinău își extinde programul de lucru

Grădina Zoologică din Chișinău își prelungește programul de vizitare cu o oră. Porțile menajeriei vor fi deschise deja până la ora 18:00.

„După trecerea la ora de vară, zilele au devenit mai lungi, iar durata orelor de lumină va continua să crească. Acest lucru îi ține pe oameni mai mult timp afară, la plimbări de exemplu, așa că Întreprinderea municipală „Grădina Zoologică” a decis să extindă programul de vizitare pentru confortul dumneavoastră”, comunică Primăria municipiului Chișinău.

Autoritățile menționează că vizitatorii se pot afla pe teritoriul Grădinii Zoologice până la ora 18.00. În același timp, Primăria vine cu o precizare: „casele de la intrarea în Grădina Zoologică se vor închide un pic mai devreme”.

Amintim că recent, edilul capitalei a anunțat că la Grădina Zoologică din Chișinău a fost amenajată o clasă, unde copiii participă la lecții distractive și asimilează informații despre păsări și animale. Costul lecției pentru un copil este de 100 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: