„Greutăți vor mai fi în calea noastră, și victorii tot vor mai fi!”. Mesajul Maiei Sandu la începutul noului an 2024
Full Article 2 minutes read

„Greutăți vor mai fi în calea noastră, și victorii tot vor mai fi!”. Mesajul Maiei Sandu la începutul noului an 2024

La fel ca în fiecare an, președintele Republicii Moldova a transmis un mesaj la final de an. Maia Sandu a trecut în revistă cele mai mari realizări din 2023, printre care deschiderea negocierilor privind aderarea la Uniunea Europeană. Șefa statului a făcut apel la speranță, la muncă și la încredere pentru ca fiecare cetățean să contribuie la crearea unui stat puternic, în pace și bunăstare.

Maia Sandu:Vă sunt recunoscătoare fiecăruia dintre dumneavoastră. Reușim împreună doar atunci când fiecare își îndeplinește onest munca acolo unde se află. Și vă îndemn să găsim motive de a fi recunoscători celor din jurul nostru și să apreciem fiecare om pentru munca valoroasă pe care o face. (…)  Uneori trăim înfrângeri, uneori avem victorii – dar valoarea acestor momente este mult mai plină de semnificații când trecem prin ele împreună. Acum suntem la o răscruce. Și e bine să ne întrebăm cu toții „ce avem de pierdut dacă ne oprim din drum?” Pentru că știm sigur că nu vrem să ne întoarcem în trecut și nu vrem să stăm pe loc. Greutăți vor mai fi în calea noastră, și victorii tot vor mai fi. Este important ca fiecare, acolo unde este, să continue să creadă, să lupte, să muncească. Să facem așa încât să nu fim martorii istoriei noastre, dar creatorii ei”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: