DOC Gunoiul din capitală va fi dus la Țânțăreni și în 2020. Contractul a fost prelungit
Full Article 2 minutes read

DOC Gunoiul din capitală va fi dus la Țânțăreni și în 2020. Contractul a fost prelungit

Contractul privind evacuarea deșeurilor din municipiul Chișinău la gunoiștea din Țânțăreni, raionul Anenii Noi, a fost prelungit până la 31 decembrie 2020. Anunțul a fost făcut astăzi, 3 ianuarie, de primarul capitalei, Ion Ceban, care a precizat că negocierile cu conducerea satului Țânțăreni au durat până la miezul nopții.

În cadrul unei conferințe de presă, primarului general al capitalei, Ion Ceban, a anunțat că documentul a fost semnat în dimineața zilei de astăzi, 3 ianuarie.

„Noi avem câteva angajamente care trebuie să recunosc, nu au fost onorate de precedentele guvernări. Noi le vom onora, așa ca orașul să fie salubrizat, dar și locuitorii din Țânțăreni să fie asigurați că suntem parteneri de încredere și ca toată lumea să fie împăcată”, a precizat Ceban.

Suplimentar la angajamentele anterioare, au fost asumate noi angajamente în raport cu administrația din Țânțăreni. Vor fi alocate încă 10 milioane de lei, suplimentar la cele șase planificate în contractului trecut, pentru rezolvarea unor probleme curente cu care se confruntă localitatea Țânțăreni.

La rectificarea bugetului pentru anul curent, municipalitatea va aloca trei milioane de lei pentru Centrul de Sănătate din Țânțăreni și 760 de mii de lei pentru amenajarea stadionului.

Precizăm că precedentul contract privind evacuarea gunoiului din municipiul Chișinău la Țânțereni a expirat pe 31 decembrie 2019.

DOC Gunoiul din capitală va fi dus la Țânțăreni și în 2020. Contractul a fost prelungit

Facebook/Ion Ceban

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: