Hâncești: copil de trei săptămâni, depistat înecat într-o cadă cu apă
Full Article 50 second read

Hâncești: copil de trei săptămâni, depistat înecat într-o cadă cu apă

Un copil de trei săptămâni a fost depistat înecat într-o cadă cu apă. Polițiștii din Hâncești au fost alertați despre caz pe 17 octombrie. 

Presa din Hâncești scrie că familia copilului este din satul Bujor, același raion. „S-a stabilit că o tânără de 18 ani și soțul de 23 de ani, ambii originari din or. Râșcani, s-au pus în pat să se odihnească, împreună cu copilul. Când s-au trezit, copilul era jos într-o cadă cu apă și nu dădea semne de viață”, scrie Info Curier Hâncești, care mai adaugă că în seara zilei de 16 octombrie, părinții au scăldat copilul însă cada cu apă a rămas jos lângă pat.

La moment, angajații Inspectoratului de Poliție Hâncești întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: