Hâncești: copil de trei săptămâni, depistat înecat într-o cadă cu apă
Full Article 50 second read

Hâncești: copil de trei săptămâni, depistat înecat într-o cadă cu apă

Un copil de trei săptămâni a fost depistat înecat într-o cadă cu apă. Polițiștii din Hâncești au fost alertați despre caz pe 17 octombrie. 

Presa din Hâncești scrie că familia copilului este din satul Bujor, același raion. „S-a stabilit că o tânără de 18 ani și soțul de 23 de ani, ambii originari din or. Râșcani, s-au pus în pat să se odihnească, împreună cu copilul. Când s-au trezit, copilul era jos într-o cadă cu apă și nu dădea semne de viață”, scrie Info Curier Hâncești, care mai adaugă că în seara zilei de 16 octombrie, părinții au scăldat copilul însă cada cu apă a rămas jos lângă pat.

La moment, angajații Inspectoratului de Poliție Hâncești întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: