„Igor Dodon se joacă de-a țarul”. Pro Moldova colectează semnături pentru demiterea președintelui țării
Full Article 2 minutes read

„Igor Dodon se joacă de-a țarul”. Pro Moldova colectează semnături pentru demiterea președintelui țării

Reprezentanții partidului Pro Moldova au anunțat că inițiază o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru demiterea președintelui Igor Dodon. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing din 6 iulie. Membrii formațiunii au venit îmbrăcați în tricouri roșii cu inscripția „Pleacă”.

„Igor Dodon se joacă de-a țarul. Într-un singur an în care a căpătat atâta putere în stat, a demonstrat că este un trădător, laș și mincinos. Anume Dodon este personal responsabil de sărăcia, abuzurile și corupția din țară. Acest om nu a înțeles că puterea implică responsabilitate”, a declarat liderul Pro Moldova, Andrian Candu.

Reprezentanții Pro Moldova au lansat acuzații grave în adresa lui Igor Dodon.

„Să eliberăm țara de acest dictator umflat de orgoliu și aroganță. Dodon este vinovat pentru sechestrarea cetățenilor care nu sunt de acord cu politica lui, este vinovat pentru minciună și corupție în fața întregii țări: pungi de bani, acorduri și proiecte care promovează interese financiare obscure”, a declarat Candu.

Andrian Candu l-a acuzat pe Igor Dodon de gestionarea proastă a crizei provocate de pandemia de COVID-19, precum și de faptul că ar promova interesele altei țări, de izolare pe plan internațional și de abatere de la parcursul european al țării.

„Facem apel la toți cei care nu acceptă teroarea și cumătrismul, corupția și trădarea, să semneze petiția pentru concedierea pretinsului președinte. Facem apel la cei care au votat cu Dodon în 2016: semnați pentru a vă retrage votul pentru această caricatură care ne discreditează țara”, a mai spus deputatul.

Semnăturile sunt colectate online, pe pagina pleaca.com. De asemenea, Pro Moldova a anunțat că va pune la dispoziția celor interesați corturi de colectare a semnăturilor în localități.

Președintele Igor Dodon nu a comentat deocamdată inițiativa partidului Pro Moldova.

Reacția deputatului PSRM Grigore Novac o puteți citi AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: