„Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decît în cătușe!” Reacția unui deputat socialist la campania de demitere a președintelui
Full Article 2 minutes read

„Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decît în cătușe!” Reacția unui deputat socialist la campania de demitere a președintelui

Deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM) Grigore Novac a reacționat la inițiativa partidului Pro Moldova de a colecta semnături pentru demiterea președintelui Igor Dodon. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, acesta a menționat că Andrian Candu și-ar dori demiterea șefului statului, pentru ca să scape de dosare penale.

„Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decît în cătușe! Asta este răspunsul socialiștilor la campania finului capului Mafiei. Candu vrea ca Dodon să plece, ca ei să scape de dosarele penale. Finul Candu vrea ca Dodon să plece, ca miliardul furat de nașul Plaha și Șor să rămână la ei. Candu vrea ca Dodon să plece, ca Aeroportul furat de ei să rămînă în buzunarul oligarhilor. Candu vrea ca Dodon să plece, ca Plaha-Șor să captureze din nou Republica Moldova. Poporul nu va permite acest lucru. Îi va răspunde: Candu, nu pleca, pușcăria-i casa ta!”, a scris Grigore Novac.

Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decît în cătușe! Asta este răspunsul socialiștilor la campania finului capului Mafiei….

Posted by Grigore Novac on Monday, July 6, 2020

Reacția vine după ce partidul Pro Moldova a anunțat pe 6 iulie că lansează o campanie de coletare a semnăturilor pentru demiterea președintelui Igor Dodon. Liderul formațiunii, Andrian Candu, a adus mai multe acuzații grave în adresa șefului statului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: