Igor Grosu anunță că miniștrii din Guvernul Gavrilița sunt evaluați. „Remanierile sunt o chestie normală”
Full Article 2 minutes read

Igor Grosu anunță că miniștrii din Guvernul Gavrilița sunt evaluați. „Remanierile sunt o chestie normală”

Actualii miniștri din Guvernul Gavrilița sunt evaluați, iar după acest proces ar putea avea loc remanieri. „Nimic nu este bătut în cuie”, a declarat președintele Parlamentului Igor Grosu la emisiunea „Freedom” de la TV8. Oficialul a recunoscut că unii conducători de ministere sunt mai vocali, iar alții mai puțin. Cu toate acestea, speakerul laudă activitatea acestora.

Remanierile sunt o chestie normală în orice guvern. Ele trebuie făcut atunci când există o decizie și este momentul potrivit. Orice Guvern trebuie să facă o evaluare pe anumite domenii. Noi facem evaluări pe interior, pe domenii, pe ministere. În momentul când o să avem o decizie, să vină dna prim-ministră și o să anunțe. Acuș avem un an și e firesc la un an distanță să facem niște evaluări, sunt miniștri mai vocali, mai prezenți, mai dinamici, sunt alții mai modești. Eu consider că miniștrii aceștia au făcut și fac în continuare lucruri extraordinare, în situația în care ei, pe lângă agenda internă, trebuie să mai gestioneze și alte crize care nu țin de ei. Că este loc pentru mai bine? Permiteți-ne să facem evaluările până la capăt și la momentul potrivit o să venim și o să vă comunicăm”, a declarat Grosu.

Fiind întrebat de moderatorul emisiunii Dorin Galben, dacă după evaluare, componența miniștrilor ar putea suferi modificări, Igor Grosu a răspuns că „nimic nu este bătut în cuie”.

Amintim că Guvernul Gavrilița a fost învestit cu votul a 61 de deputați ai fracțiunii PAS în cadrul ședinței extraordinare a Parlamentului din 6 august 2021. Totodată,, atunci a fost votat proiectul de hotărâre prin care  a fost modificat numărul de ministere de la 9 la 13.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: