Igor Grosu, întrevedere cu un reprezentant al NATO: „Am vorbit despre neutralitatea Moldovei”
Full Article 50 second read

Igor Grosu, întrevedere cu un reprezentant al NATO: „Am vorbit despre neutralitatea Moldovei”

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a discutat astăzi despre evoluțiile de securitate din regiune și necesitatea de a spori reziliența Republicii Moldova la riscurile curente cu Javier Colomina, locțiitorul asistentului secretarului general NATO pe afaceri politice și politică de securitate.

Șeful Legislativului a subliniat importanța cooperării în cadrul programelor agreate în Planul Individual de Acțiuni al Parteneriatului Moldova – NATO, în mod special pe reforma militară, securitatea cibernetică și dezinformarea.

„Alianța Nord-Atlantică este un partener de încredere a Republicii Moldova și de-a lungul anilor am realizat multe proiecte în beneficiul cetățenilor de rând”, a menționat Președintele Parlamentului.

În cadrul discuțiilor, oficialii au mai vorbit despre statutul de neutralitate al Republicii Moldova în noul context internațional, dar și despre suveranitatea și integritatea teritorială a țării noastre.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: