„Îl îndemnăm pe Dodon să prindă la curaj”. Cum răspunde Maia Sandu acuzațiilor privind „vacanța de la plata impozitelor” pentru Avia Invest
Full Article 2 minutes read

„Îl îndemnăm pe Dodon să prindă la curaj”. Cum răspunde Maia Sandu acuzațiilor privind „vacanța de la plata impozitelor” pentru Avia Invest

Partidul Acțiune și Solidaritate susține că Igor Dodon a lansat un nou fals, atunci când a declarat că guvernul de atunci s-ar face responsabil pentru oferirea vacanței de la plata impozitelor pentru Aeroportul Internațional Chișinău. Mai mult, reprezentanții formațiunii susțin că responsabil se face fostul director al Autorității Aeronautice Civile.

„N-are nicio treabă guvernul cu reeșalonarea datoriilor – decizia a fost luată de Octavian Nicolaescu, fostul director al Autorității Aeronautice Civile, pus în funcție de PD, partenerul actual de coaliție al lui Dodon. Acest om a admis ca aceste datorii să se acumuleze ani la rând și a fost demis de Guvernul Sandu anume pentru că a emis această decizie frauduloasă. Îl îndemnăm pe Dodon să prindă la curaj și să-l întrebe pe Chicu și pe partenerii săi cum s-au acumulat acele datorii până în iunie 2019 și cine a pregătit decizia frauduloasă de reeșalonare semnată de Nicolaescu”, au scris reprezentanții formațiunii pe pagina de Facebook a acesteia.

Amintim că, în cadrul briefingului din 14 mai, Igor Dodon a afirmat că documentul privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău ar fi putut fi anulat anul trecut, dacă guvernul condus de Maia Sandu ar fi insistat pe încasarea datoriei acumulate de compania Avia Invest.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: