Ilan Șor denunță, din Israel, noi percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”: Se tem de proteste
Full Article 2 minutes read

Ilan Șor denunță, din Israel, noi percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”: Se tem de proteste

Deputatul fugar Ilan Șor, în cadrul unei intervenții video, a anunțat că în mai multe localități ale țării au fost efectuate percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”. NM a solicitat un comentariu de la Procuratura Anticorupție cu privire la percheziții, reprezentanții instituției nu au confirmat, dar nici infirmat descinderile. 

Pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor a declarat că în dimineața zilei de astăzi, în mai multe localități ale țării „au fost efectuate zeci de percheziții de către procurori, ofițerii CNA și SIS, la membrii și activiștii Partidului „ȘOR””.

„Pe lângă teama de proteste, prin astfel de acțiuni, actuala guvernare urmărește să le ia oamenilor și ultima bucată de pâine de la gură și să-i împiedice să ajungă la manifestațiile antiguvernamentale. O asigur pe Maia Sandu și pe regimul ei că toate aceste acțiuni nu ne vor opri să facem ceea ce ne-am propus, să dăm jos actuala putere și să organizăm alegeri parlamentare anticipate oneste, care ne vor permite să construim o țară democratică și prosperă”, a comentat, pe Facebook, deputatul fugar.

Contactați de NM, reprezentanții Procuraturii nu au „confirmat sau infirmat acțiunile procurorilor pe caz” cu privire la descinderi.

De menționat că șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin a anunțat că va susține astăzi declarații în fața presei, fără a comunica și alte detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: