Ilan Șor denunță, din Israel, noi percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”: Se tem de proteste
Full Article 2 minutes read

Ilan Șor denunță, din Israel, noi percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”: Se tem de proteste

Deputatul fugar Ilan Șor, în cadrul unei intervenții video, a anunțat că în mai multe localități ale țării au fost efectuate percheziții la membrii și activiștii Partidului „ȘOR”. NM a solicitat un comentariu de la Procuratura Anticorupție cu privire la percheziții, reprezentanții instituției nu au confirmat, dar nici infirmat descinderile. 

Pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor a declarat că în dimineața zilei de astăzi, în mai multe localități ale țării „au fost efectuate zeci de percheziții de către procurori, ofițerii CNA și SIS, la membrii și activiștii Partidului „ȘOR””.

„Pe lângă teama de proteste, prin astfel de acțiuni, actuala guvernare urmărește să le ia oamenilor și ultima bucată de pâine de la gură și să-i împiedice să ajungă la manifestațiile antiguvernamentale. O asigur pe Maia Sandu și pe regimul ei că toate aceste acțiuni nu ne vor opri să facem ceea ce ne-am propus, să dăm jos actuala putere și să organizăm alegeri parlamentare anticipate oneste, care ne vor permite să construim o țară democratică și prosperă”, a comentat, pe Facebook, deputatul fugar.

Contactați de NM, reprezentanții Procuraturii nu au „confirmat sau infirmat acțiunile procurorilor pe caz” cu privire la descinderi.

De menționat că șefa Procuraturii Anticorupție Veronica Dragalin a anunțat că va susține astăzi declarații în fața presei, fără a comunica și alte detalii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: