Marina Tauber, către Ilan Șor: „Duminică vom învinge, veniți la Bălți”
Full Article 2 minutes read

Marina Tauber, către Ilan Șor: „Duminică vom învinge, veniți la Bălți”

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, a intervenit în timpul protestului din fața Judecătoriei Bălți, unde se examinează solicitarea Comisiei Electorale Centrale (CEC), privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală. Șor a apărut pe un ecran montat pe o scenă și le-a cerut bălțenilor să-și apere dreptul la vot.

„Ce face acum puterea nu este numai fărădelege, este de necrezut! Vă fură dreptul să alegeți primarul pe care îl vreți. Este totalitarism. Eu condamn aceste acțiuni și cred că trebuie să apărăm până la sfârșit drepturile oamenilor, ca să poată alege pe cine vor ei”, a menționat Ilan Șor.

La rândul său, Tauber l-a invitat pe Ilan Șor la Bălți.

„Duminică vom învinge, veniți la Bălți”, i-a spus politiciana deputatului care de trei ani nu a mai fost văzut în Republica Moldova.

Ulterior, manifestanții, în frunte cu Marina Tauber, au scandat „Bălțiul nu cedează!” și „Jos Maia Sandu!”.

Precizăm că Judecătoria Bălți a început să examineze solicitarea Comisiei Electorale Centrale (CEC) privind anularea înregistrării Marinei Tauber în calitate de concurent electoral pentru alegerile locale din mun. Bălți. În paralel, Tauber a atacat la Curtea de Apel Chișinău decizia CEC.

În fața Judecătoriei s-au adunat câteva sute de susținători ai Partidului „ȘOR”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: