Împreună cu vecinul, și-ar fi omorât concubinul la beție. Poliția din Orhei a reținut suspecții
Full Article 1 minutes read

Împreună cu vecinul, și-ar fi omorât concubinul la beție. Poliția din Orhei a reținut suspecții

Un bărbat și o femeie din satul Sămănanca, raionul Orhei, au fost reținuți pentru 72 de ore. Aceștia sunt suspectați că ar fi omorât un bărbat de 33 de ani.

Polițiștii din Orhei au stabilit că în noaptea de 10 decembrie, între victimă care se afla în stare de ebrietate și concubina acestuia de 37 de ani s-a iscat un conflict la domiciliu.

„Pentru a evita conflictul, femeia a plecat la un vecin unde împreună cu acesta au consumat alcool”, comunică Poliția.

În noaptea de 11 decembrie, în jurul orei 02:00, bărbatul a plecat după concubină la vecin.

Pe fonul conflictului iscat între cei trei, concubina împreună cu vecinul i-au aplicat bărbatului de 33 de ani lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului. În aceeași zi, bărbatul a decedat.

Suspectul de 49 de ani, potrivit polițiștilor, imediat a fugit de la fața locului. Ulterior, acesta a fost reținut.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă privaţiune de libertate până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: