În Moldova se înregistrează tot mai puține cazuri de infectări cu COVID-19
Full Article 40 second read

În Moldova se înregistrează tot mai puține cazuri de infectări cu COVID-19

În Republica Moldova au fost confirmate 5964 cazuri noi de Covid. Datele au fost prezentate astăzi de autoritățile din Sănătate cu privire la perioada 22-28 august. 

În ultima săptămână au fost efectuate 30 696 de teste la Covid.

Totodată, potrivit datelor Ministerului, au fost înregistrate 30 de decese.

Conform datelor autorităților, numărului cazurilor de Covid în Republica Moldova a scăzut. La precedenta prezentare a cazurilor, autoritățile anunțau despre 7892 de infectări. Calculele arată că săptămâna trecută în Moldova au fost înregistrate cu 1928 cazuri mai puține față de săptămâna 15-21 august, când s-au înregistrat 7892 de infectări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: