În Transnistria a fost instituită alerta „cod galben” de pericol terorist
Full Article 1 minutes read

În Transnistria a fost instituită alerta „cod galben” de pericol terorist

În regiunea transnistreană a fost diminuat nivelul de pericol terorist: de la roșu la galben. Decizia a fost semnată de liderul de facto de la Tiraspol Vadim Krasnoselski și va fi valabilă pe o perioadă de 15 zile.

Cu toate că gradul de pericol a fost coborât, toate regulile impuse anterior rămân în vigoare. Astfel, toate obiectivele importante de infrastructură vor fi supravegheate cu atenție, anunță Tiraspolul pe 25 mai.

Controalele la intrarea în regiune rămân în vigoare, iar mijloacele de transport vor fi verificate minuțios. Organele de forță vor activa în regim intens. Zborurile dronelor sunt interzise fără permisiunea specială a „ministerului de securitate”.

Amintim că, pe 26 aprilie, în raioanele din stânga Nistrului, controlate de administrația de la Tiraspol, a fost instituită alerta „cod roșu” de pericol terorist. Decizia a fost luată în urma atentatului asupra clădirii „MGB” (instituția locală, responsablă de securitate) și exploziilor care s-au produs la unitatea militară din satul Parcani și la centrul teleradio din localitate Maiak.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: