În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 50 de situații de risc
Full Article 2 minutes read

În ultimele 24 de ore, angajații IGSU au intervenit în 50 de situații de risc

În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 50 de situații de risc.

Astfel, în dimineața zilei de 27 august, pompierii au fost solicitați în localitatea Gribova din raionul Drochia, unde un incendiu a izbucnit într-o casă de locuit. La fața locului au intervenit două echipaje. Proprietarul casei a fost salvat. Acesta s-a ales cu arsuri de gradul II-III pe mâini și pe picioare. Incendiul fost lichidat fără a obține răspândire. Focul a afectat bunurile materiale din interiorul unei odăi.

Un alt caz în care a fost nevoie de intervenția salvatorilor a avut loc în orașul Căușeni. În sera zilei de ieri, un bărbat în vârstă de 45 de ani a rămas blocat cu piciorul într-un canal de scurgere de pe o strada din oraș. Incidentul s-a întâmplat după ce acesta a căzut de pe bicicletă, iar piciorul a rămas blocat în gratiile canalului de scurgere.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care în mai puțin de 15 minute a efectuat operațiunea de deblocare. Pentru ca bărbatul să nu obțină traume, pompierii au utilizat o pompă hidraulică.

În vederea prevenirii consecințelor situațiilor excepționale, angajații IGSU îndeamnă oamenii să apeleze la serviciul 112 atunci când observă o situație de risc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: