Încă trei decese în urma infectării cu noul coronavirus. Bilanțul urcă la 331 de morți
Full Article 2 minutes read

Încă trei decese în urma infectării cu noul coronavirus. Bilanțul urcă la 331 de morți

În ultimele ore au fost înregistrate încă 3 decese provocate de COVID-19. Datele au fost publicate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale pe 6 iunie. În total, pe parcursul zilei de sîmbătă au fost constatate 8 decese, iar bilanțul a urcat la 331.

Deces 329: Femeie de 65 ani, din Bălți. Internată la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, hipertensiune arterială, obezitate gr. III.

Deces 330: Bărbat de 78 ani, din raionul Strășeni. Internat la data de 19 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, encefalopatie mixtă hipoxică și discirculatorie gr. III.

Deces 331: Bărbat de 71 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 5 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă bronhopneumonie cronică, diabet zaharat, obezitate gr. III.

În dimineața de 6 iunie, Ministerul Sănătății a anunțat 5 decese în urma infecției cu COVID-19. Astfel, numărul morților înregistrați pe parcursul zilei de sîmbătă a ajuns la 8.

De asemenea, astăzi au fost înregistrate 264 de cazuri noi de COVID-19. Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la  9511.

Până la ora actuală, 5450  persoane au fost tratate, iar 331 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: