Încasări și achitări fără prezență fizică la ghișeu. Poșta Moldovei a aplicat pentru licența eWallet
Full Article 1 minutes read

Încasări și achitări fără prezență fizică la ghișeu. Poșta Moldovei a aplicat pentru licența eWallet

Poșta Moldovei a anunțat că a depus dosarul la Banca Națională a Moldovei pentru a obține licența de monedă electronică (eWallet). Întreprinderea a declarat că astfel se alătură erei digitalizării la nivel european și face un pas semnificativ în evoluția tehnologică.

Poșta Moldovei a precizat că eWallet-ul va permite întreprinderii să emită carduri de plată, oferind astfel cetățenilor posibilitatea de a achita serviciile poștale și financiare într-un mod rapid, sigur și accesibil.

Întreprinderea a menționat că eWallet-ul va oferi multiple avantaje pentru cetățeni. De exemplu, aceștia vor putea efectua încasări, plăți pentru serviciile comunale și achitări pentru utilizarea platformelor e-commerce precum Aliexpress, Ebay, Wish, BuyKop și altele, fără a fi necesară prezența la ghișeul oficiului poștal.

„Această evoluție reprezintă un pas semnificativ în modernizarea și îmbunătățirea serviciilor noastre la standardele europene. Avem în vizor dezvoltarea și implementarea unui sistem de plăți electronice care să ofere o serie de avantaje și facilități clienților noștri”, se arată în comunicatul întreprinderii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: