Incendiu cu 37 de morți pe un feribot care naviga în Bangladesh
Full Article 2 minutes read

Incendiu cu 37 de morți pe un feribot care naviga în Bangladesh

Cel puţin 37 de oameni au murit într-un incendiu care a izbucnit pe un feribot care naviga pe un râu din sudul Bangladeshului, informează Digi24, cu trimitere la DPA.

Un reprezentant al pompierilor a declarat că focul de pe vasul cu două punţi a izbucnit la primele ore ale zilei. Feribotul naviga pe râul Sugandha din districtul Jhalakathi, la aproape 150 km la sud-vest de capitala Dhaka.

Se crede că incendiul a pornit din sala motoarelor şi a cuprins rapid întregul vas. Mulţi pasageri au sărit în râu. La bordul cursei spre districtul Barguna din sudul capitalei Dhaka se aflau circa 300 de pasageri, a adăugat oficialul.

Pompierii au reuşit să stingă focul după mai mult de trei ore, după ce feribotul a ancorat într-un sat de pe malul râului, a arătat administratorul-şef al districtului.

El a precizat că cel puţin 67 de pasageri cu arsuri au fost transportaţi la spitalul universitar She-e-Bangla din districtul vecin Barisal. Garda de coastă caută în continuare în apele râului. Din cauza neglijenţei în aplicarea reglementărilor, accidentele de feribot soldate cu morţi sunt frecvente în Bangladesh, traversat de multe râuri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: