Incendiu la Orhei: pompierii au găsit cadavrul unui bărbat, în timpul lichidării focului 
Full Article 50 second read

Incendiu la Orhei: pompierii au găsit cadavrul unui bărbat, în timpul lichidării focului 

Cadavrul unui bărbat a fost găsit de pompierii din raionul Orhei. Cei din urmă au intervenit la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-o casă de locuit. 

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 26 ianuarie, în localitatea Brăviceni din raionul Orhei.

Pompierii au fost alertați, la ora 07:51, pentru a interveni la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-o casă de locuit. Pentru stingerea flăcărilor la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori.

În timpul misiunii, pompierii au depistat cadavrul unui bărbat, identitatea acestuia se stabilește.

Focul a fost localizat către ora 08:18, incendiul fiind lichidat complet la ora 8:35.

Flăcările au distrus mai multe bunuri materiale din interiorul casei. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: