Începe Festivalul „Te salut, Chișinău”. Primăria anunță sistări de trafic și modificări de circulație
Full Article 2 minutes read

Începe Festivalul „Te salut, Chișinău”. Primăria anunță sistări de trafic și modificări de circulație

Primăria Chișinău anunță modificări de circulație pentru două rute de troleibuze. De asemenea, vor avea loc sistări de trafic. Decizia a fost luată în contextul desfășurării Festivalului „Te salut, Chișinău!”, în perioada 19-21 iulie 2024.

Începând cu data de 18 iulie, ora 20:00, și până pe 22 iulie, ora 05:00, va fi sistată circulația transportului public pe str. Columna, în perimetrul str. A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni.

În perioada 18.07.2024, ora 17:00 – 19.07.2024, ora 05:00 și în perioada 19.07.2024 – 21.07.2024, între orele 10:00-23:00, va fi sistată circulația pe str. Alexandru cel Bun, în perimetrul str. A. Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni.

Circulația transportului public municipal va fi organizată după cum urmează:

troleibuzele de pe ruta nr. 24
vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Vasile Alecsandri, în continuare pe traseul stabilit;

troleibuzele de pe ruta nr. 28
vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni pe str. Alexei Mateevici, str. Alexandr Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, Gara Feroviară, în continuare pe traseul stabilit.

***
Festivalul „Te salut, Chișinău!” a ajuns în acest an la acea de-a IV-a ediție. Acesta se va desfășura în perioada 19-21 iulie, pe strada pietonală „Eugen Doga”, începând cu ora 19:00. Primăria Chișinău anunță expoziții, tururi ghidate, prezentări interactive, târguri de meșteșuguri și degustări de bucate tradiționale. De asemenea, vor fi organizate concerte.

Evenimentul este dedicat aniversării a 588 de ani de la prima atestare documentară a capitalei. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: