„Incită la ură și război”. Încă două site-uri, blocate de SIS
Full Article 40 second read

„Incită la ură și război”. Încă două site-uri, blocate de SIS

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a solicitat pe 19 ianuarie blocarea a două portaluri. Se menționează că eadaily.com și bloknot.ru promovează informații ce incită la ură și război, în condițiile stării de urgență. 

Ordinul cu privire la blocarea site-urilor a fost semnat de directorul SIS Alexandru Musteața.

„Ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis Registratorului național al domeniului de nivel superior „md” și furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca, în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursele menționate”, se arată în ordinul directorului Serviciului.

Astfel, site-urile urmează a fi sistate portalurile .


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: