Înghețuri, ploi și pe alocuri – ninsori. Câte grade vor arăta termometrele, în weekend
Full Article 50 second read

Înghețuri, ploi și pe alocuri – ninsori. Câte grade vor arăta termometrele, în weekend

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme cu caracter schimbător de la o zi la alta, în perioada 23-26 decembrie. Meteorologii spun că vom avea parte de precipitații slabe, în această perioadă: în weekend sub formă de zăpadă, iar de luni, 25 decembrie, când vom marca Crăciunul pe stil nou – sub formă de ploaie.

Potrivit sursei citate, în următoarele patru zile, vântul va sufla din vest, în general moderat, doar sâmbătă va fi „mai agitat”.

Minima în următoarele două nopți va oscila între 0 și -5°C. De luni, 25 decembrie, și marți – 26 decembrie, noaptea temperatura va crește de la 0 și +5°C până la +3 și +8°C.

Maxima zilei va fi într-o tendință de creștere de la 0 și +5°C sâmbătă, până la +10 +15°C marți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: