Ion Ceban a anunțat că revine la problemele capitalei, iar de refugiați va fi responsabil Fadei Nagacevschi
Full Article 2 minutes read

Ion Ceban a anunțat că revine la problemele capitalei, iar de refugiați va fi responsabil Fadei Nagacevschi

Începând de astăzi, primarul Ion Ceban revine la problemele capitalei, iar de refugiați va fi responsabil viceprimarul Fadei Nagacevschi. O declarație în acest sens a fost făcută de edil, astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor Primăriei Chișinău. 

Ion Ceban a declarat că după aproape 3 săptămâni de muncă în teritoriu cu privire la refugiații ucraineni, revine la proiectele Primăriei Chișinău.

„De astăzi, anunț că responsabil de tot ce este legat de refugiați este domnul Fadei Nagacevschi, iar noi stimați colegi în mare parte ne întoarcem la problemele și proiectele cotidiene ale orașului”, a spus Ceban.

Potrivit lui, în perioada cât a fost implicat în teritoriu, de problemele capitalei a fost responsabil viceprimarul Ilie Ceban.

„Au început mai multe proiecte de infrastructură, altele încep în curând și cred că orașul în cel mai scurt timp va deveni din nou un șantier mare de lucru. Situația un pic s-a stabilizat și sper să putem reveni în mare măsură la problemele cotidiene, după ce aproape 3 săptămâni marea majoritate a proceselor au fost puse la punct”, a conchis edilul.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: