Joe Biden a suferit o intervenție chirurgicală. I-a fost îndepărtată o tumoare de piele
Full Article 1 minutes read

Joe Biden a suferit o intervenție chirurgicală. I-a fost îndepărtată o tumoare de piele

Președintele american Joe Biden a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea unei tumori de piele, de pe piept. Informația a fost făcută publică de Casa Albă.

Sursa menționează că operația a avut loc, pe 16 februarie, la Centrul Medical Militar Național „Walter Reed”, din Washington DC.

Potrivit unei scrisori semnate de medicul curant al președintelui, Kevin OʼConnor, o biopsie a confirmat că leziunea cutanată a fost cauzată de un carcinom bazocelular. Acest tip de cancer de piele nu provoacă în mod normal metastaze, iar tot țesutul afectat a fost îndepărtat cu succes, se arată în declarație.

Medicul a precizat că niciun alt tratament nu este necesar pentru președintele în vârstă de 80 de ani. Biden va continua să fie monitorizat de un dermatolog.

Precizăm că, în ianuarie, prima-doamnă Jill Biden a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi eliminate două tumori maligne ale pielii. Și în cazul prime-doamne era vorba de carcinom bazocelular, cea mai întâlnită formă de cancer de piele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: