La Bălţi preţul pâinii a crescut pentru a doua oară în această vară
Full Article 1 minutes read

La Bălţi preţul pâinii a crescut pentru a doua oară în această vară

La Bălți a crescut din nou produsele de panificație. Ultima dată când prețul pâinii a crescut cu 1-2 lei a fost la sfârșitul lunii iunie a acestui an. Acum prețul pâinii „Dimineața” este de 7 lei , iar pâinea feliată din diferite tipuri de făină costă 7,50 lei  comparativ cu 7 și 8,50 lei  în loc de 8.

Unele tipuri de chifle dulci au crescut și ele cu 50 de bani. Vechiul preț a rămas doar pentru pâinea cenușie rotundă. După ultima creștere de preț, costă 10,50 lei.

Presa regională a încercat să contacteze reprezentanții combinatului de panificație Bălți la mai multe numere, dar nimeni nu a răspuns la telefon. Ultima dată, jurnaliștilor li s-a spus că creșterea prețului pâinii este cauzată în mare măsură creșterii tarifelor la gaz și energie electrică.

Amintim că din 12 mai a acestui an, prețul majorității produselor „Milina” a crescut și ele cu 1-1,50 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: