La ce etapă este dosarul băiatului de 10 ani, lovit mortal pe zebră la Botanica? Precizările Procuraturii Generale
Full Article 2 minutes read

La ce etapă este dosarul băiatului de 10 ani, lovit mortal pe zebră la Botanica? Precizările Procuraturii Generale

Dosarul în privința copilului de 10 ani, care a murit în noaptea de 23 decembrie după ce a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din sectorul Botanica, se află la Procuratură în faza de finalizare a urmării penale. Pentru NM, reprezentanții Procuraturii Generale au declarat că procurorii urmează să adopte o soluție. 

„Dosarul este la Procuratură la etapa de finisare a urmăririi penale. În cel mai scurt timp, procurorii urmează să adopte o soluție pe caz”, a comunicat pentru NM responsabila de relațiile cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale, Violina Moraru.

***

Amintim că un băiat de 10 ani a decedat în urma unui grav accident rutier produs pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Tragedia s-a produs în seara zilei de 23 decembrie, în jurul orei 18:50.

Potrivit Poliției, un automobil de marca Lincoln, condus de un tânăr de 22 de ani, a lovit băiatul în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Copilul imediat a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă în urma traumatismelor suferite, a decedat.

Mama copilului de 10 ani a făcut un apel către judecători și procuror. Aceasta se teme că dosarul ar putea fi mușamalizat, iar șoferul implicat în accident va scăpa cu o pedeapsă blândă.

La rândul lor, polițiștii au declarat că a fost inițiată o cauză penală în cadrul căreia se întreprind multiple acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Totodată, șoferul care s-ar face vinovat de accident a fost audiat în calitate de bănuit. Acesta și-a recunoscut vina.

De asemenea au fost audiați atât mama minorului, cât și unul dintre martori.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: