„La salariile pe care le au…”. Ceban comentează pozele cu muncitorii care dorm în timpul orelor de muncă
Full Article 1 minutes read

„La salariile pe care le au…”. Ceban comentează pozele cu muncitorii care dorm în timpul orelor de muncă

Primarul capitalei Ion Ceban a comentat pe 23 iunie imaginile apărute în spațiul public, în care mai mulți angajați de la Spații Verzi dorm pe o stradă centrală a capitalei. Edilul a spus că în pofida salariilor mici pe care le au și a sarcinilor pe care le au în față, ei fac tot posibilul.

„Oamenii aceștia sunt în teren, de e soare, de e rece. La salariile pe care le au și sarcinile pe care le-am pus în fața lor, fac tot posibilul. Mai avem unele lucruri de clarificat pe intern. Noua conducere ne-a semnalat unele aspecte la care trebuie să atragem atenție sporită, dar am încrederea că lucrurile, în continuare se vor ameliora”, a specificat Ceban.

Amintim că pe 22 iunie, în spațiul public au apărut mai multe poze cu muncitori de la spații verzi care dorm în aer liber în timpul orelor de muncă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: