La un pas de moarte, de teamă că îl va părăsi iubita. Un tânăr din capitală, salvat de polițiști (FOTO)
Full Article 2 minutes read

La un pas de moarte, de teamă că îl va părăsi iubita. Un tânăr din capitală, salvat de polițiști (FOTO)

Un tânăr de 24 de ani a urcat pe acoperișul unui bloc din capitală și amenința că își va pune capăt zilelor. Datorită intervenției poliției, acesta a coborât. Incidentul s-a produs pe 5 februarie.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, precum că un tânăr stă pe acoperișul blocului de locuit amplasat pe str. Puşkin și are intenția de a se arunca în gol.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, angajații IP Râșcani, psihologul din cadrul Direcției de Poliție și angajații IGSU, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma discuțiilor cu forțele de ordine,  tânărul a renunțat la ideea de a-și duce până la capăt acțiunile, fiind coborât de pe acoperiș.

Tânărul a fost condus la sectorul de poliție. Oamenii legii au constatat că acesta are 24 de ani și locuiește în capitală. În cadrul discuțiilor, acesta le-a spus polițiștilor că se gândea să recurgă la acest gest extrem din cauza iubitei care, care vrea să-l părăsească.

Acesta a beneficiat de asistență psihologică.

👉 A vrut să își pună capăt zilelor, grație intervenției prompte a serviciilor specializate, tânărul a fost salvat și…

Publicată de Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău pe Vineri, 5 februarie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: