Lapoviță în weekend și ninsori slabe săptămâna viitoare. Ce temperaturi vom avea 
Full Article 1 minutes read

Lapoviță în weekend și ninsori slabe săptămâna viitoare. Ce temperaturi vom avea 

În weekend se așteaptă lapoviță în localitățile din Republica Moldova. Iar pentru săptămâna viitoare sunt prognozate ninsori slabe. 

La Chișinău, pentru ziua de 25 noiembrie, meteorologii au anunțat lapoviță. Maxima termică va urca până la +3 grade Celsius, iar minima va fi +2 grade Celsius. Și duminică, pe 26 noiembrie, se așteaptă lapoviță și temperaturi de -2 grade Celsius. Pe 28 și 29 noiembrie, marți și miercuri, se așteaptă ninsori slabe.

Sâmbătă, în partea de nord a țării – la Ocnița, vom avea lapoviță slabă și temperaturi între 0 și -2 grade Celsius. Și pentru duminică, meteorologii au anunțat lapoviță și temperaturi de -5 grade Celsius. Pe 27 și 29 noiembrie, la nordul țării, sunt așteptate ninsori slabe.

La Cahul, în partea de sud a țării, sâmbătă și duminică este prognozată lapoviță. Ninsori slabe se vor înregistra pe 28 și 29 noiembrie și temperaturi între 2 și -5 grade Celsius.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: