Lapoviță, ploi și înghețuri: Ce temperaturi ne așteaptă în această săptămână
Full Article 50 second read

Lapoviță, ploi și înghețuri: Ce temperaturi ne așteaptă în această săptămână

Săptămâna aceasta începe cu lapoviță, ploi, cer noros și înghețuri, în toată țara. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), în perioada 20-26 noiembrie, termometrele vor arăta maxime de până la 10 grade pe timp de zi. Vremea se răcește simțitor pe timp de noapte, când minimele vor ajunge inclusiv la -6 grade Celsius.

Potrivit SHS, în următoarele șapte zile, cerul va fi noros, iar temperaturile – scăzute. Pe alocuri sunt așteptate ploi slabe. Preponderent la nord, precipitațiile se vor transforma în lapoviță, avertizează meteorologii.

Astfel, în cursul nopții, în nordul țării se așteaptă temperaturi de până la -6°C. Ziua termometrele vor indica până la +5°C.

În centru, noaptea se prognozează până la -3°C, iar maxima termică va fi de +8°C.

Minime de până la -1°C se așteaptă și în sudul țării. Aici, maxima termică va atinge, în următoarele zile, +10°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: