UPDATE (VIDEO) Incendiu la complexul expozițional Moldexpo. Pompierii, la fața locului
Full Article 2 minutes read

UPDATE (VIDEO) Incendiu la complexul expozițional Moldexpo. Pompierii, la fața locului

Un incendiu a izbucnit la centrul expozițional Moldexpo din capitală. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat că incendiul a izbucnit într-un local situat pe terenul respectiv.

Din primele informații, fumul iese din acoperișul clădirii. Nu au fost raportate victime.

UPDATE (12:40) Incendiul a fost lichidat la ora 12:06. În total, pentru lichidarea incendiului, au fost implicate 12 autospeciale de intervenție și peste 60 de angajați IGSU. Nici o persoană nu a avut de suferit. În timpul intervenției pompierii au evacuat două butelii de gaz de pe acoperișul clădirii.

UPDATE (11:50)

IGSU a anunțat, într-un comunicat de presă, că incendiul a fost localizat la ora 11:15. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 09:53. Potrivit datelor înregistrate arderea a fost depistată în interiorul  clădirii “Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo.

Pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o suprafață aproximativ de 450-500 m2.

La fața locului în mod de urgență au fost îndreptate 9 autospeciale de intervenție inclusiv două autoscări conform numărului sporit de interventie. La moment echipele de pompieri continuă să lucreze pentru localizarea și lichidarea arderii.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Amintim că pe teritoriul centrului expozițional Moldexpo este amplasat Centrul de triaj al persoanelor infectate sau suspectate de infecție cu COVID-19.

Mai multe imagini de timpul intervenției pompierilor puteți vedea în Fotoreportajul NM.

Горит ModExpo

Gepostet von Артём Дрига am Dienstag, 26. Mai 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: