UPDATE (VIDEO) Incendiu la complexul expozițional Moldexpo. Pompierii, la fața locului
Full Article 2 minutes read

UPDATE (VIDEO) Incendiu la complexul expozițional Moldexpo. Pompierii, la fața locului

Un incendiu a izbucnit la centrul expozițional Moldexpo din capitală. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat că incendiul a izbucnit într-un local situat pe terenul respectiv.

x

Din primele informații, fumul iese din acoperișul clădirii. Nu au fost raportate victime.

UPDATE (12:40) Incendiul a fost lichidat la ora 12:06. În total, pentru lichidarea incendiului, au fost implicate 12 autospeciale de intervenție și peste 60 de angajați IGSU. Nici o persoană nu a avut de suferit. În timpul intervenției pompierii au evacuat două butelii de gaz de pe acoperișul clădirii.

UPDATE (11:50)

IGSU a anunțat, într-un comunicat de presă, că incendiul a fost localizat la ora 11:15. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la 09:53. Potrivit datelor înregistrate arderea a fost depistată în interiorul  clădirii “Casa Modernă” pe teritoriul Moldexpo.

Pompierii au stabilit că flăcările au cuprins o parte din acoperișul clădirii. Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o suprafață aproximativ de 450-500 m2.

La fața locului în mod de urgență au fost îndreptate 9 autospeciale de intervenție inclusiv două autoscări conform numărului sporit de interventie. La moment echipele de pompieri continuă să lucreze pentru localizarea și lichidarea arderii.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Amintim că pe teritoriul centrului expozițional Moldexpo este amplasat Centrul de triaj al persoanelor infectate sau suspectate de infecție cu COVID-19.

Mai multe imagini de timpul intervenției pompierilor puteți vedea în Fotoreportajul NM.

Горит ModExpo

Gepostet von Артём Дрига am Dienstag, 26. Mai 2020

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: