LIVE Președintele Radei Supreme a Ucrainei ține un discurs în Parlamentul de la Chișinău
Full Article 30 second read

LIVE Președintele Radei Supreme a Ucrainei ține un discurs în Parlamentul de la Chișinău

Președintele Radei Supreme de la Kiev, Ruslan Stefanchuk, ține un discurs în plenul Parlamentului de la Chișinău. Declarațiile oficialului ucrainean pot fi urmărite în direct pe NM.

 

Precizăm că președintele Radei Supreme a Ucrainei efectuează, astăzi, o vizită oficială la Chișinău. După discursul din Parlament, Ruslan Stefanchuk va avea o întrevedere cu omologul său moldovean, Igor Grosu. Ulterior, cei doi oficiali vor susține o conferință de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: