LIVE Prim-ministra Natalia Gavrilița, în Parlament. Se solicită prelungirea stării de urgență
Full Article 2 minutes read

LIVE Prim-ministra Natalia Gavrilița, în Parlament. Se solicită prelungirea stării de urgență

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, a venit în plenul Parlamentului pentru a cere prelungirea stării de urgență în Moldova, cu încă 60 de zile. Socialiștii au anunțat deja că nu vor susține solicitarea Guvernului, chiar dacă Gavrilița a declarat că se așteaptă la un vot unanim. Urmărește LIVE, cu începere de la ora 10:00, ședința Parlamentului și fii informat cu NM despre cele mai importante decizii luate de aleșii poporului.  

În cadrul ședinței de astăzi, deputații vor examina, la fel, proiectele de modificare a Legii culturii, Legii cu privire la principiile de subvenționare în dezvoltarea agriculturii și mediului rural, Legii cu privire la medicamentele de uz veterinar.

Pe agenda ultimelor ședințe plenare din sesiunea de primăvară 2022 mai figurează examinarea proiectului de lege privind Fondul de reducere a vulnerabilității energetice, modificările la măsurile privind implementarea Programului „Prima Casă”, proiectul care simplifică procedurile de racordare a instalațiilor de producere a energiei din surse regenerabile pentru consumatorii casnici și inițiativa legislativă care prevede acordarea unor facilități fiscale și vamale pentru cetățenii care revin cu traiul în Republica Moldova.

Deputații vor mai dezbate proiectul noului Cod electoral, dar și Raportul Comisiei Electorale Centrale pentru anul 2021 privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: