Lupta în cușcă dintre miliardarii Elon Musk și Mark Zuckerberg va fi transmisă live. Unde vor ajunge încasările din difuzarea confruntării
Full Article 2 minutes read

Lupta în cușcă dintre miliardarii Elon Musk și Mark Zuckerberg va fi transmisă live. Unde vor ajunge încasările din difuzarea confruntării

Elon Musk a anunțat duminică, 6 august, că lupta sa în cușcă cu șeful Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma X, cunoscută anterior sub numele Twitter, scrie Zerkalo.

„Lupta Zuckerberg vs. Musk va fi transmisă în direct pe platforma X. Toate încasările vor merge către organizațiile caritabile ale veteranilor”, a scris Elon Musk pe X.

Miliardarii Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, şi Mark Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-au provocat din iunie pe rețelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cușcă în Las Vegas, pentru a-şi etala cunoștințele de arte marțiale.

Pe 4 august, agenția de presă TASS a scris, citând mai multe surse, că fostul luptător MMA Khabib Nurmagomedov a refuzat oferta lui Musk de a deveni antrenorul său pentru luptă. Motivele refuzului sunt necunoscute. Potrivit sursei citate, Zuckerberg a fost antrenat de actualii campioni UFC, neozeelandezul Israel Adesanya și australianul Alexander Volkanovski. La rândul său, Musk a postat mai multe fotografii cu trei campioni UFC: Georges St-Pierre, antrenorul brazilian de jiu-jitsu John Danaher și bloggerul, centura neagră de jiu-jitsu Lex Friedman.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: