Meci între miliardari: Elon Musk și Mark Zuckerberg au fost de acord să se lupte într-o „cușcă” stil MMA
Full Article 2 minutes read

Meci între miliardari: Elon Musk și Mark Zuckerberg au fost de acord să se lupte într-o „cușcă” stil MMA

Miliardarii din lumea tehnologiei Elon Musk și Mark Zuckerberg – doi dintre cei mai cunoscuți și bogați oameni din lume – au acceptat să se lupte într-o cușcă de oțel, în cadrul unei confruntări de tip MMA. Miliardarii au convenit asupra acestui lucru pe rețelele de socializare care le aparțin: Musk a făcut propunerea pe Twitter, iar Zuckerberg i-a răspuns pe Instagram, scrie The Verge citat de Zerkalo.

Elon Musk, directorul general al Twitter, a postat un mesaj pe Twitter în care a precizat că „e gata să lupte în cușcă” cu Mark Zuckerberg, fondatorul și patronul Facebook/Meta, după ce cel din urmă a anunțat că este gata să lanseze o nouă rețea de socializare, care va concura cu Twitter-ul lui Musk. În replică, Zuckerberg a transmis mesajul „Spune-mi locația”. Răspunsul lui Musk a fost: „Vegas Octagon”.

Octogonul este un termen de argou sportiv pentru o arenă îngrădită de oțel (alias „cușcă”) în care au loc lupte. Pentru a câștiga, trebuie fie să învingi adversarul direct într-o luptă, fie să scapi prin vârful gardului (această metodă este practicată mai des). Un astfel de octogon este situat în Las Vegas, Nevada.

Musk a adăugat apoi: „Am o mișcare grozavă, pe care o numesc Morsa, în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic”.

Miliardarii, se pare, nu s-au pus încă de acord asupra unei date precise pentru meci.

Potrivit The Verge, este încă dificil de prezis cum se va termina această luptă, dacă va avea loc. Între timp, utilizatorii rețelelor de socializare postează meme-uri despre viitorul meci și pariază pe câștigător – în cel mai popular rating, Zuckerberg este încă în frunte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: