Mai multe controale la Aeroportul din Chișinău: ce trebui să cunoască pasagerii
Full Article 50 second read

Mai multe controale la Aeroportul din Chișinău: ce trebui să cunoască pasagerii

Aeroportul Internațional Chișinău anunță că procedurile de control la frontieră și de înregistrare a pasagerilor au fost revizuite. Acest lucru ar putea duce la întârzieri, susține administrația Aeroportului. Potrivit sursei, controalele au fost sporite pentru siguranța pasagerilor și a personalului aeroportuar.

Administrația Aeroportului îndeamnă cetățenii, în contextul sporirii controalelor, să se asigure că ajung la aerogară cu cel puțin 3 ore înainte de zbor, pentru a se asigura că reușesc să parcurgă toate procedurile necesare înainte de călătorie.

„Datorită trecerii Aeroportului Chișinău la programul de vară, care este unul aglomerat, și pentru a evita formarea cozilor și întârzierile, vă rugăm să respectați timpul minim de prezentare la rută”, se arată în comunicatul emis de Aeroport.

Aeroportul recomandăm cetățenilor să se informeze direct de la sursele oficiale și să călătorească responsabil.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: