Mai mulți muncitori s-au prăbușit în gol de pe schelele instalate la etajul 9 al unui bloc în construcții de la Botanica (FOTO)
Full Article 50 second read

Mai mulți muncitori s-au prăbușit în gol de pe schelele instalate la etajul 9 al unui bloc în construcții de la Botanica (FOTO)

Mai multe persoane s-au prăbușit de pe schelele instalate la etajul 9 al unui bloc în construcție din sectorul Botanica al capitalei. Accidentul s-a produs în după-amiaza de 4 iunie. Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit pentru a debloca două dintre persoane.

Potrivit IGSU, totul s-a întâmplat în timp ce muncitorii efectuau lucrări de construcție pe strada Valea Trandafirilor 6/1.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:20. Potrivit datelor înregistrate, mai multe persoane s-au prăbușit de pe schelele instalate la etajul 9 al unui bloc în construcție.

Ajunși în cel mai scurt timp la fața locului, salvatorii IGSU au stabilit că doi bărbați au rămas blocați sub dărâmăturile schelei prăbușite.

Angajații IGSU au reușit deblocarea persoanelor. Lucrătorii au suferit diverse traumatisme și au fost preluați de urgență de medici pentru ulterioare investigații și îngrijiri medicale. Circumstanțele și cauza incidentului urmează a fi stabilite.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi în aer liber

Ar putea fi o imagine cu în aer liber

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: