Maia Sandu, așteptată la Timișoara, la sfârșitul săptămânii. Va ridica un premiu de 30 de mii de euro și se va întâlni cu familia regală
Full Article 50 second read

Maia Sandu, așteptată la Timișoara, la sfârșitul săptămânii. Va ridica un premiu de 30 de mii de euro și se va întâlni cu familia regală

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, pleacă la Timișoara, România, la invitația primarului orașului, Dominic Fritz. Șefa statului va întreprinde vizita în perioada 12-13 ianuarie, informează Președinția.

Potrivit instituției prezidențiale, Maia Sandu va participa, în cadrul vizitei, la Gala de decernare a premiului „Timișoara Pentru Valori Europene”. Amintim că șefa statului este prima laureată a acestui premiu, instituit de Municipiul Timișoara în 2023. Premiul onorează personalități recunoscute pe plan internațional care, cu determinare, curaj și creativitate, promovează sau apără valorile europene în interiorul și în afara Uniunii Europene. Detalii – AICI.

Tot pe 13 ianuarie, Maia Sandu va fi găzduită de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române și Alteța Sa Regală, Principele Radu, la Castelul regal de la Săvârșin.

Pe 12 ianuarie, președinta Sandu se va întâlni cu comunitatea de moldoveni stabilită la Timișoara, precizează sursa citată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: