Maia Sandu, discuție telefonică cu președintele Lituaniei, despre tentativele de destabilizare a Republicii Moldova
Full Article 30 second read

Maia Sandu, discuție telefonică cu președintele Lituaniei, despre tentativele de destabilizare a Republicii Moldova

Președinta Maia Sandu a avut, pe 13 martie, o convorbire telefonică cu omologul său lituanian Gitanas Nauseda. Liderii au discutat despre situația de securitate din țara noastră și despre eforturile instituțiilor statului de a menține ordinea publică și a preveni tentativele de destabilizare.

Interlocutorii au apreciat dialogul politic foarte bun dintre Moldova și Lituaia, dar și cooperarea strânsă în sectoare cheie, cum ar fi siguranța publică.

Șefa statului a mulțumit pentru sprijinul consecvent al Lituaniei în procesul nostru de aderare la Uniunea Europeană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: