(UPDATE) Maia Sandu: „Îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice”. Răspunsul lui Dodon
Full Article 2 minutes read

(UPDATE) Maia Sandu: „Îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice”. Răspunsul lui Dodon

Maia Sandu l-a chemat în mod repetat pe Igor Dodon la o dezbatere publică înainte de scrutinul prezidențial. Într-un comunicat publicat pe 22 octombrie, Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) anunță și data evenimentului: 27 octombrie.

UPDATE (12:30) Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a candidatului Igor Dodon, Ludmila Muntean, a declarat: „Acum două săptămâni, președintele a răspuns în cadrul emisiunii „Igor Dodon răspunde”. În turul II se vor întâlni, dacă va fi turul II și dacă doamna Sandu va ajunge în turul II”.

Știrea inițială

„Oamenii au dreptul să cunoască ce a făcut pentru ei președintele țării timp de 4 ani și cum are de gând să rezolve problemele concrete ale familiilor, tinerilor, agricultorilor, medicilor, profesorilor, pensionarilor. Înțelegem că Dodon nu are răspunsuri referitoare la conținutul „kulioacelor” primite și nici la costul concediilor în țări exotice. De aceea, îl chemăm, repetat, la o dezbatere pe probleme economice”, se arată în comunicatul PAS.

Reprezentanții formațiunii mai scriu că „Dodon nu poate pretinde la un nou mandat dacă nu vine cu o viziune clară despre crearea locurilor de muncă, majorarea salariilor și creșterea nivelului de trai”.

Dezbaterea ar urma să se desfășoare marți, pe 27 octombrie, la ora 10:00.

Amintim că alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie. În total, la funcția de șef al statului pretind 8 candidați: Renato Usatîi, Andrei Năstase, Tudor Deliu, Violeta Ivanov, Igor Dodon, Maia Sandu, Octavian Țîcu și Dorin Chirtoacă.

Igor Dodon a anunțat anterior că nu va participa la dezbateri electorale cu contracandidații săi, cel puțin în primul tur de scrutin. Iar Maia Sandu a declarat că Igor Dodon este singurul dintre contracandidați cu care va participa la dezbateri. Anterior, aceasta i-a lansat o invitație pe 9 octombrie, însă Igor Dodon nu a acceptat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: