Maia Sandu: „Omul de voie sau de nevoie face jocul PSRM-ului”. Reacția lui Grigore Cobzac 
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu: „Omul de voie sau de nevoie face jocul PSRM-ului”. Reacția lui Grigore Cobzac 

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu susține că Grigore Cobzac „face jocul PSRM-ului”. Declarațiile au fost făcute în platoul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8.

„A ales să ne mintă. M-a mințit și pe mine, și a mințit-o și pe Olesea, pentru că Olesea înainte să-și dea acordul să fie candidatul susținut de PAS, l-a sunat și domnul Cobzac a asigurat-o că nu va candida”, a declarat Maia Sandu. „Doar după ce a fost înregistrată, domnul Cobzac și-a schimbat opinia. Faptul că domnul Cobzac a refuzat și ideea unui sondaj, vorbește despre faptul că omul de voie sau de nevoie face jocul PSRM-ului. Și dacă face jocul PSRM-ului nu poate fi un candidat pe care noi să îl sprijinim”, a mai spus liderul PAS.

„După toate discuțiile pe care le-am avut, eu personal nu mai am încredere în domnul Cobzac și respectiv nu am cum să-l susțin. Arată mai multe lucruri și un comportament care nu mi se pare independent”, a mai menționat Maia Sandu.

Ulterior, Grigore Cobzac a venit cu o reacție pe Facebook referitor la aceste declarații.

„Cu referință la afirmația Dvs că sunt omul socialiştilor, să vă fie rușine, este una mârşavă. Îmi datoraţi scuze, dar nu cred că sunteți capabilă la aşa ceva”, a scris Cobzac.

Menționăm că alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești vor avea loc duminică, 15 martie.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: