Maia Sandu pleacă în Austria: va participa la un forum internațional 
Full Article 30 second read

Maia Sandu pleacă în Austria: va participa la un forum internațional 

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu va efectua o vizită în Austria. Șefa statului va participa astăzi la Forumul European Alpbach 2022 cu genericul „Noua Europă”.

Potrivit unui comunicat al Președinției, Maia Sandu se va afla la evenimentul internațional la invitația omologului ei austriac, președintele federal Alexander Van der Bellen.

În marja Forumului, președinta Maia Sandu va avea o întrevedere bilaterală cu cancelarul federal al Republicii Austria, Karl Nehammer.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: