Maia Sandu se va întâlni cu Dmitrii Kozak. La ședință vor participa și Nicu Popescu, dar și Vlad Kulminski
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu se va întâlni cu Dmitrii Kozak. La ședință vor participa și Nicu Popescu, dar și Vlad Kulminski

Președinta țării Maia Sandu se va întâlni, pe 11 august, cu șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak, care va întreprinde o vizită de lucru la Chișinău. 

Potrivit șefei statului, la ședință vor fi prezenți și vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, dar și vicepremierul pentru Reintegrare, Vlad Kulminski.

„Președintele este responsabil de politica externă sau are prerogative importante pe partea de politică externă. Eu voi avea o întâlnire, la care va participa și ministrul de Externe și viceprim-ministrul pe problemele conflictului transnistrean, pornind de la domeniile de compentență”, a declarat președinta țării în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak  va întreprinde o vizită de lucru pe 11 august. Potrivit Biroului de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, oficialul rus se va întâlni cu reprezentanții puterii de la Chișinău pentru a discuta temele prioritare ale agendei bilaterale moldo-ruse.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: