Mascații de la „Fulger” vor putea fi văzuți în unele localități. Cetățenii, îndemnați să-și păstreze calmul
Full Article 1 minutes read

Mascații de la „Fulger” vor putea fi văzuți în unele localități. Cetățenii, îndemnați să-și păstreze calmul

Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” va desfășura, pe 9 noiembrie, exerciții tactice în unele localități din țară. Precizarea a fost făcută de reprezentanții Poliției Republicii Moldova. Cetățenii sunt îndemnați să păstreze calmul, în contextul în care exercițiile fac parte „din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic”. 

Astăzi, colegii noștri din Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” vor desfășura exerciții tactice în unele localități. Aceste instruiri fac parte din planul de acțiuni al instituției și sunt organizate periodic, având scopul menținerii gradului înalt al capacităților operaționale ale subdiviziunii Poliției și perfecționarea abilitaților practice ale polițiștilor”, au menționat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Astfel cetățenii sunt îndemnați să păstreze calmul și să se informeze doar din surse oficiale „pentru a nu genera speculații și informații eronate în spațiul public”.

Menționăm că și anterior, brigada de poliție cu destinație specială „Fulger” a desfășurat exerciții în localitățile din țară, printre care Cahul și Comrat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: