Mașină făcută zob la Edineț. Patru persoane, inclusiv un copil de 2 ani, au ajuns la spital din cauza unui șofer beat (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Mașină făcută zob la Edineț. Patru persoane, inclusiv un copil de 2 ani, au ajuns la spital din cauza unui șofer beat (FOTO)

Două femei, un bărbat și un copil de doi ani au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în seara de 4 august în raionul Edineț. Șoferul era în stare avansată de ebrietate. Acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit de un copac.

Oamenii legii au afost anunțați despre producerea accidentului în jurul orei 19.00. Aceștia au stabilit că o mașină de model Volkswagen s-a lovit de un copac între localitățile Chiurt și Onești din raionul Edineț.

Polițiștii au constatat că șoferul – un bărbat de 32 de ani consumase alcool. Testele au depistat o concentrație de 1,07 mg/l alcool în aerul expirat.

În urma impactului, soția conducătorului auto, de 29 de ani și copilul de doar doi ani, care se afla pe bancheta din față, în brațele mamei, au fost spitalizați. De asemenea, au suferit multiple traumatisme și au fost transportați la spital o femeie de 37 de ani și un bărbat de 41 de ani, care se aflau pe bancheta din spate.

***

Din 2017, șoferii sunt sancționați dacă nivelul concentrației de alcool în sânge depășește 0,3 g/l și în aerul expirat – 0,15 mg/l.

Weekend-ul precedent, pe teritoriul țării, agenții de patrulare au depistat peste 2200 de încălcări ale Regulamentului circulației rutiere și întocmite procese-verbale cu privire la contravenție, inclusiv 6 cazuri în care mijloacele de transport erau conduse de șoferi în  stare de ebrietate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: