Mesajul emoționant al soției lui Zelenski, de ziua sa: „Vreau să zâmbesc cu tine pentru totdeauna. Dă-mi ocazia!”
Full Article 1 minutes read

Mesajul emoționant al soției lui Zelenski, de ziua sa: „Vreau să zâmbesc cu tine pentru totdeauna. Dă-mi ocazia!”

Pe 25 ianuarie, președintele Ucrainei Vladimir Zelenski împlinește 45 de ani. Cu această ocazia, soția președintelui ucrainean i-a dedicat un mesaj pe rețelele de socializare. 

Elena Zelenski susține că este adesea întrebată cu s-a schimbat soțul ei timp de un an.

„Și mereu răspund: „Nu s-a schimbat. El este același. Același tip pe care l-am întâlnit când noi aveam 17 ani”. Dar de fapt ceva s-a schimbat: zâmbești mult mai puțin. De exemplu, ca în poza aceasta… Îți doresc mai multe motive ca să zâmbești. Și știi de ce este nevoie. Știm cu toții asta”, a scris soția președintelui ucrainean, pe rețelele de socializare.

„Încăpățânare este suficientă în tine. Principalul lucru este să ai suficientă sănătate. Așa că să fii sănătos te rog! Vreau să zâmbesc cu tine pentru totdeauna. Dă-mi ocazia aceasta!”, a conchis Elena Zelenski.

Astăzi este ziua 336 de război în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: