Mesajul tinerei care a rămas fără picioare, în urma unui accident rutier: „Vreau să trăiesc!”
Full Article 3 minutes read

Mesajul tinerei care a rămas fără picioare, în urma unui accident rutier: „Vreau să trăiesc!”

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident rutier cumplit, produs în capitală, a postat un mesaj pe rețelele de socializare. În ciuda nenorocirii, aceasta scrie că își dorește să trăiască. Totodată, tânăra a cerut ajutor pentru a putea face față cheltuielilor necesare pentru reabilitare.

Marcela scrie că chiar dacă s-a născut cu un singur rinichi a avut o viață fericită, alături de părinții și sora ei. Totul până în momentul când s-a întâmplat nenorocirea.

„La modul direct, șoferul unui BMW a venit peste mine strivindu-mă în momentul când încercam să scot triunghiul de semnalizare din portbagaj, deoarece mașina în care mă aflam a fost lovită de alta. Am dorit să atenționez alți participanți la trafic de pericol, dar din păcate, pe mine nimeni nu a mai reușit să mă avertizeze măcar printr-un claxon. Astfel pe moment, acolo în stradă, în mijlocul drumului, de la lovitură, mi-au fost amputate ambele picioare mai sus de genunchi”, a scris aceasta, pe Facebook.

În mesajul său tânăra a mulțumit lucrătorilor medicali care i-au salvat viața.

„Am avut noroc de îngeri veniți prin prisma unor oameni , de exemplu băiatul care mi-a pus plăci la picioare să nu sângerez atât de abundent, de băieții de la urgență care încercau să mă țină de vorbă, căci eram aproape de ceruri cu tensiunea 40/60. Plecăciune domnilor doctori care m-au operat la Spitalul de Urgență și întregii echipe de profesioniști care au luptat ore întregi pentru viața mea”, se arată în postare.

Marcela mai spune că numai gândul la cei dragi i-a oferit putere să continuie lupta.

„VREAU SĂ TRĂIESC! M-am născut a doua oară la terapie intensivă, în momentul când mi-am revenit”, spune ea.

În acest context, tânăra face apel către persoanele care pot să o ajute financiar cu cheltuielile pentru reabilitare.

„Ajutați-mă vă rog, am nevoie de suport financiar pentru a putea face față cheltuielilor. Urmează o perioadă de reabilitare dificilă, costisitoare, de exemplu pat performant, scaun cu rotile, intervenții chirurgicale, masaj de reabilitare, ședințe de kinetoterapie, implanturi la ambele picioare și încă multe alte cheltuieli care tot apar. Din păcate, nu putem face față tuturor acestor cheltuieli. Știu că urmează o perioadă lungă de recuperare, DAR simt că trebuie și voi putea, deoarece trebuie să fie un sens, o explicație că am rămas în viață. ȘI ESTE, EU SUNT O LUPTĂTOARE, IAR VIAȚA ESTE FRUMOASĂ ȘI MERITĂ SĂ O TRĂIEȘTI!”, a transmis aceasta.

Datele bancare, unde puteți dona bani:

EURO
Marcela Moleșteanu
Nr. Card: 5188 9402 8819 0549
BIC: MOLDMD2X334
IBAN: MD33ML000002259A34608081
USD
Marcela Moleșteanu
Nr. Card: 4028 1202 5574 4878
BIC: MOLDMD2X334
IBAN: MD21ML000002259A34608103
MDL
Marcela Moleșteanu
Nr. Card: 4028 1202 6852 2477
BIC: MOLDMD2X334
IBAN: MD75ML000002259A34608101
Lire Sterline
HCBC
L Paladi
40-28-06
54682491
REVOLUT: @marcellamp

Amintim că două accidente rutiere au avut loc în capitală, în noaptea de 5 spre 6 februarie. În urma unuia dintre accidente o tânără de 26 de ani a fost transportată la spital, în stare gravă, după ce a fost strivită între două mijloace de transport.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: