Două accidente rutiere s-au produs în capitală. O tânără de 26 de ani a fost strivită între două automobile
Full Article 2 minutes read

Două accidente rutiere s-au produs în capitală. O tânără de 26 de ani a fost strivită între două automobile

Două accidente rutiere au avut loc în capitală, în noaptea de 5 spre 6 februarie. În urma unuia dintre accidente o tânără de 26 de ani a fost transportată la spital, în stare gravă, după ce a fost strivită între două mijloace de transport. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al mun. Chișinău Natalia Stati.

Primul accident a avut loc pe strada Albișoara. Apelul la serviciul 112 a survenit ora 00:10. La fața locului, angajații poliției au stabilit că un automobil de model Ford Mustang, condus de un șofer de 32 de ani, a tamponat în afara trecerii de pietoni un  tânăr de 20 de ani, care traversa strada neregulamentar și într-un loc neiluminat. În urma impactului, acesta s-a ales cu leziuni, fiind  transportat la spital.

Al doilea accident rutier a avut loc la ora 00:50, pe bulevardul Dacia, din direcția str. Trandafirilor. Polițiștii au stabilit că un automobil de model Volkswagen a tamponat, din spate, un vehicul de model Volvo, la volanul căruia se afla o tânără în vârstă de 26 de ani. În urma impactului, automobilul Volkswagen a fost proiectat pe altă bandă. Tânăra a coborât din mașină și a deschis portbagajul pentru a scoate indicatorul de avariere. În acel moment, ea a fost lovită de un automobil BMW, fiind practic strivită între mijloacele de transport. Aceasta a fost transportată la spital în stare gravă.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: