„Mi-ați dat aripi”. Mesajul lui Pasha Parfeni după ce s-a calificat în marea finală Eurovision 2023
Full Article 2 minutes read

„Mi-ați dat aripi”. Mesajul lui Pasha Parfeni după ce s-a calificat în marea finală Eurovision 2023

Reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023 Pasha Parfeni a mulțumit celor care au votat pentru Moldova la concursul internațional. „Mi-ați dat aripi și o șansă mare”, a scris interpretul după ce a acces în marea finală Eurovision. 

Toată dragostea și recunoștință mea, din partea echipei mele, tuturor celor care ați votat astăzi pentru Moldova! Mi-ați dat aripi și o șansă mare de a continua aventura noastră la Eurovision 2023! Ne vedem în finală! Mulțumesc mult tuturor pentru susținere și pentru voturi celor din diasporă! Hai Moldova!”, a scris artistul, pe Facebook, la scurt timp după ce au fost anunțate rezultatele semifinalei.

De menționat că în prima semifinală a concursului internațional au urcat pe scenă 15 țări, însă doar 10 s-au calificat în marea finală.

Norvegia, Malta, Serbia, Letonia, Portugalia, Irlanda, Croația, Elveția, Israel, Republica Moldova, Suedia, Azerbaidjan, Cehia, Țările de Jos și Finlanda sunt țările care au concurat pe 10 mai.

S-au calificat în finală: Croația, Moldova, Elveția, Israel, Finlanda, Cehia, Portugalia, Suedia, Serbia și Norvegia.

Ţările din grupul celor cinci fondatoare (big five) – Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finală. Aceasta va avea loc pe 13 mai.

Pe 11 mai se va desfășura cea de-a doua semifinală a competiției, în cadrul căreia va evolua pe scenă și reprezentantul României din acest an – Theodor Andrei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: