„Mi-e rușine de acești nesocotiți organizați de structurile raionale”. Reacția primarului de Edineț la protestul din ajun
Full Article 2 minutes read

„Mi-e rușine de acești nesocotiți organizați de structurile raionale”. Reacția primarului de Edineț la protestul din ajun

Primarul orașului Edineț a venit cu o reacție la protestul care s-a desfășurat pe 1 iunie, în timpul vizitei președintei Maia Sandu. Pe pagina sa de Facebook, acesta a scris că participanții ar fi fost aduși în mod organizat cu un autobuz.

Edilul susține că, din cauza tinerilor agresivi care au participat la protest, cetățenii „de bună credință” nu au putut să discute cu președinta țării. Mai mult, potrivit acestuia, manifestanții au fost aduși în mod organizat. Edilul a publicat și fotografia unui autobuz.

„Desolidarizarea de spiritul de haită a mai multor tineri agresivi, aduși din afara Edinețului, cu un autobuz, organizat, a făcut ca mulți edinețeni de bună credință să nu poată astăzi să discute cu președinta țării. Mi-e rușine de acești nesocotiți organizați de structurile raionale. Chiar e josnic să apelezi la astfel de acțiuni de prost gust din spate, iar apoi să oferi flori cu spini. Cu foarte mulți spini. Avem nevoie de deșteptare. Ajunge să fim conduși de astfel de ticăloși”, a scris Constantin Cojocaru.

Amintim că mai multe persoane au participat la un protest la Edineț, chiar în timpul unei vizite de lucru a președintei Maia Sandu. Din imaginile publicate de câteva canale de Telegram anonime, precum și într-un grup pe Facebook, manifestanții au scandat „Jos Maia Sandu” . De asemenea, imaginile au fost distribuite de deputatul PSRM Bogdan Țîrdea.

Potrivit poliției, la manifestație au participat circa 20 de persoane. Președinția a dat de înțeles că demonstrația a fost organizată pentru „a zădărnici vizita” șefei statului.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: